pondělí 8. února 2016

kaťata, kaťata a kaťata.. a k tomu ještě další troje kaťata..

Když si oblíbím nějaký střih, nejsem téměř k zastavení. A tak jsem včera zase na tajňačku (ehm, měla bych nejdřív došít tohle a tamto..) našila pár dalších kaťat.
Když Malina povyrostla, začala jsem jí šít na takové to lítání doma i po venku barevné legínky. A vždy jsem si říkala, jaká je to paráda, že mám holčičku, protože jsem netušila, do čeho bych navlékla kluka. V elasťákách se mi moc nelíbí.. Předloni jsem u Anji (Joma-Style) natrefila na úžasný střih značky Minikrea. Z jednoho střihu se dá udělat body, triko (krtčí na fotkách níže), overálek i kaťata. A právě tato kaťata slaví u nás doma nejvíc úspěchu.

Dnes mi s radostí zapózoval i Orlík, jen tedy ještě netuším, jak ho donutit hrát si na sochu.. Téměř všechny fotky mám (méně či více) mázlé :-D










 Střih: Minikrea, kaťata vel. 74-80 a 80-86, triko vel 86-92.



6 komentářů:

  1. A vetsi nebudou? Jinak ja mam taky hrozny dilema, co davat klukovi na sebe do skolky. Podvlikacky skoro nikde nejsou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kolikatku bys potrebovala? ve skolkove velikosti tenhle strih asi ne. je pro prtata, nema moc tvarovany zadek, by ty svy u vetsich nemusely vydrzet. kamaradcinu synkovi jsem sila volnejsi leginky.

      Vymazat
    2. Tak 104/110... Jinak v tomhle na trhu je fakt dira. Obcas nekdo sije na fleru, ale jinak se shani blbe. Puncochace mu fakt davat nechci :-) Ted jeste nosi po V. leginky, ale uz to zacina vypadat blbe.

      Vymazat
    3. Kdyžtak napis na email, zkusím nejaky klucici střih najit. Punčochy na klucich tez nedavam. Vypadaj udesne :D

      Vymazat
  2. Zdravím, Fram, máte tu nádherně:-) Kde se dá prosím sehnat střih Minikrea?? děkuju a přeju vše dobré* Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji! Nevím zda to pomůže, ja objednavala z Německa.

      Vymazat