středa 20. července 2016

Funkční kaťata

Konečně se mi podařilo natrefit na látku vhodnou na funkční kaťata na léto. Loni Malina ještě v deštivých dnech létata v jarním softshellu, letos jej vystřídal micropeach. Původně ho na unuodesign pojmenovali jako funkční plátno, ale je to umělotina, ovšem s příjemnými vlastnostmi. Jen tak neprofoukne, nějaký ten deštík též snese, podle Maliny se ani zadek nezapařuje.. :-) Otestovali jsme je minulý týden v Krkonoších a to za každého počasí. 
A ty potisky jsou prostě parádní! Malina už má kaťata dvoje, Orlík zatím jedny (musím ještě odfotit..) Rozhodně nejsou poslední. Jen je třeba mít štěstí, když je zrovna v eshopu naskladní.. ;-)







A ještě jeden rodinný pozdrav, přáli si vyfotit zadky pro web.. :-D


Střih: Farbenmix - kaťata Bo - vel. 122-128 zúžené
tyrkysová mikina podle Ottobre
Orlíkojc outfit - Minikrea, vel. 86-92

5 komentářů:

  1. Ty jsou super! Takze material doporucujes jo? Budu muset vybavit Elisku do skolky, tak po nem taky sahnu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatim jo :-) Jedny nosi uz tri mesice a fakt dobry. Absolvovala v nich i prutr mracen, co nas chytla cestou do skoly. To byla naprosto durch, ale behem chvilky byla katata zase sucha.

      Vymazat
  2. Terez krásný! To mi bude hlodat v hlavě, že zase něco (ne)potřebujeme ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jitus diky! No vsak my je tez nepotrebujeme, ale vis jak.. :-D Jeste ze jsem ja velryba, jinak bych je nepotrebovala i pro sebe :-D
    Nejlepsi na nich je ovsem skladnost, nic nevazi a daji se smotat do malinkeho valecku, nezaberou skoro zadne misto. Takze na tury a jako nouzovka do batuzku naprosto idelani.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zní to skvěle, a s tou velrybou mě neošálíš, však jsem tě viděla ;-)

      Vymazat